Saigonship Da Nang joint stock company
Forerunner: Saigon shipping joint stock company Da Nang Branch
Date of foundation Branch: June 01st, 2001:
Saigon shipping Joint-Stock company Da Nang branch was called established under decision number 54/VTB- QĐ dated 24/5/2001 of Director of the Saigon Shipping joint-stock company. The Company operated under Business registration certificate no. 314465 by Service of planning and investment of Da Nang city on July 27th, 2001.
Date of foundation Company: June , 01 st 2010
Saigonship Danang joined stocks with 3 giant companies based in Ho Chi Minh City (Quang Thuan Company, Tan Thanh Mechanic and Trading Corp. and Tily Co., Ltd.) to become SAIGONSHIP DANANG JSC, an independent company.
Tax code: 0401358956
Charter capital: 16.035.000.000 d
Target

Maintain and manage company operations with the goal of sustainable development, ensuring greater success

Our vision

Become one of the leading logistics service providers, heavy warehousing, professional freight forwarders and shipping agents in the region.

Our values

Customer orientation is the foundation for all our activities. Provide safe, effective and reasonable service

Typical projects
PROJECT 08/2013
Transportation of steel pipes for the improvement project of Dien Bien Phu street - Hue city
PROJECT 03/2013-10/2013-Coteccons
Transportation, delivery of all construction equipment and materials for the Essilor plant for Cotec Construction Joint Stock Company in Savannakhet, Laos P.R.D.
News and events
10 lý do khiến quy trình không hiệu quả
Quy trình nghiệp vụ là một trong những cơ sở để đảm bảo các công việc được thực thi đúng, đồng bộ với nhiều người, và cho kết quả đạt chất lượng gần giống nhau.
“CONTAINER – KHÔNG GIAN SỐNG TƯƠNG LAI CỦA BẠN”
Trong những năm gần đây, mô hình nhà container trở nên rất phổ biến với những quán café, quán ăn, khu vui chơi …. thu hút sự chú ý của đông đảo mọi người với những thiết kế hết sức sáng tạo.Saigonship Đà Nẵng  là đơn vị chuyên cung cấp các loại container theo yêu cầu.
Ồ! Marketing thì ra là vậy, cũng không khó hiểu lắm
Đã bao giờ bạn tự hỏi sao mấy cái định nghĩa, mấy cái khái niệm nó khó hiểu đến thế chưa? Nhiều lúc chính bản thân bạn hiểu khái niệm đó là như thế nào, nhưng lại bất lực không thể giải thích cho người khác hiểu. Hãy tham khảo những cách giải thích các khái niệm khô khan trong kinh doanh được lan truyền trên mạng xã hội sau đây - có khi chính bạn cũng phải gật gù: "À, ra là thế".
CHIẾN THUẬT NÀO ĐỂ GIỮ CHÂN KHÁCH HÀNG?

Giữ chân khách hàng cũ tiếp tục mua hàng của bạn luôn dễ hơn tìm kiếm khách hàng mới. Điều này đúng cho hầu hết các công việc kinh doanh đặc biệt là trong môi trường kinh doanh online, nơi mà chi phí quảng cáo thường xuyên tăng giá. Việc tìm kiếm khách hàng mới ngày càng tốn kém nhiều hơn.


 

Victori hotel danang
   Lot B 1- 6 Tho Quang Sea Products Services Industrial Zone, Son Tra District, Danang city, Vietnam
 0236.3943349/ 3937768 -  0236.3937769
  info@saigonshipdanang.com       www.saigonshipdanang.com